Naar de hoofdstad

Klik op de foto om het album te bekijken (28 foto’s).

Waar kun je beter beginnen met het verkennen van ons landje dan in onze hoofdstad? Onze Amerikanen kregen een rondleiding in het Belgische parlement: Kamer en Senaat. Niet gemakkelijk om al die politieke instellingen uit te leggen of zoals de gids het zei: indien een buitenlander zegt dat hij het Belgische systeem snapt, is het hem waarschijnlijk niet juist uitgelegd! 🙂 We wandelen naar de Grote Markt en in het naar huis rijden stoppen we nog even aan het Atomium. Oh ja onze Amerikaantjes maakten meteen kennis met het Belgische verkeer 🙂
Laten we zeggen dat er ruimte is voor verbetering….

This entry was posted in Bezoekers, Buitenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *