Galabal 2017

Klik op de foto om het album te bekijken (+ 200 foto’s).

Voor bijna alle 195 afzwaaiers was vrijdagavond een onvergetelijke in hun DIA-carrière: na een zware periode van de grote toetsen en de GIP-presentatie volgde een spetterend galabal. De leerkrachten die opgetrommeld werden als chaperones of helpers herkenden hun leerlingen amper: zo mooi waren ze allemaal uitgedost om naar het DIA-galabal te komen in zaal Vinea. De prachtige  foto’s tonen hoe sjiek het er aan toe ging, maar eveneens hoe gezellig het was. Een glas cava, lekkere hapjes, een pintje, een dansje, een beetje gek doen… Bij evergreens als de “kuskesdans” of “de Marie-Louise” gingen jong en oud (=de leerkrachten!) samen uit de bocht. Alle stress viel weg. Hier en daar probeerde iemand al iets te ontfutselen over het nakende rapport. Overal was er opluchting en blijheid te vinden. Woensdagavond 28 juni komen de zesde- en zevendejaarsleerlingen een laatste keer samen op de proclamatie-avond.

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *